tiistai 15. maaliskuuta 2011

No niin, sainpas väsättyä blogin...

...MUTTA... tulen käyttämään tästä päiväkirja-nimitystä. • • • • • • •  Pidemmittä puheitta, aloitetaanpas ensimmäinen.

Rutto, kun uhkaa väsyttää. Kello on 0:50 (tätä kirjoittaessa. Lukema on TIETENKIN eri tuossa julkaisuajan kohdalla, koska kirjoitan tätä kauemmin kuin nanosekuntin) ja jostain syystä olen intoillut piilareiden kanssa nyt parikin päivää ja yötä. Ei hätää, ne ovat ns. yötä-päivää-piilolinssit, mutta kyllä ne väsyttävät eniwei!

Mitähän tässä vielä turinoisi... Hmm. Odottelen tässä postissa (en nyt, mutta taas aamulla sitten) kahta coolia paitaa: Star Warsia ja Cokista. Kumpikin on ns. uus-vintage-kamaa (tai vaihtoehtoisesti vaikka nu-retro), eli ne on painettu näyttämään vuosikymmenten takaa olevilta vaateparsilta.
Cokis-paidan design on totta tosiaan melkoisen siisti ja nostalgiaa pursuava. Ja sehän passaa meikäläiselle, koska olen Suomen kovin Nostalgia-Hunter!
Star Warsin kuva taitaa jopa olla samainen, jota käytettiin ensimmäisessä Tähtien Sota-sarjakuvassa Suomen kamaralla (nyt on siis kyse lehdestä vuodelta '83, eikä niistä aikaisemmista sarjis-albumeista).

Katsotaan, löydänkö kuvan... Kaverini pisti linkkiä tuossa muinoin Facebookissa (Fabo), jossa oli ihan vimmatun lupaavaa kamaa.

Ihka ensimmäinen suomalainen Star Wars-sarjis. Wow!
"It will be mine, oh yeah, it will be mine."
www.rebelscum.com
Kyllä nimittäin silmä lepää tuossa. Keräsin junnuna niiden monien muiden jutskien ohella myös Star Wars-sarjiksia. Ja kyllä, minulla oli myös tämä (thank you, Jeppiksen  edesmennyt City Divary!).

Meninpä sitten myymään niitä pois "aikuisuuden ja kypsyyden merkiksi" - idiootti! Hengellistäkin painostusta siinä oli, muistelisin.

Nyt kuitenkin aikuisiällä olen lähtenyt takaisin lapsuudessa opitulle polulle, koska sen minkä lapsena taitaa, sen aikuisena VETÄÄ ÖVERIKSI! 

Jea, mut ei auta; Nyt koisimaan!

Öitä siispä vain & May the Force be with You!

Ps. Pistän kuvaa niistä paidoista sitten, kun ne ovat käsissäni.

- Suhari

3 kommenttia:

 1. Kovaa kamaa! Jatka samaan tahtiin! \\//,

  T: Darth Boba & Boba Vader (Vihdistä)

  VastaaPoista
 2. Sun hoitohevonen kirjoitti kommentin!


  t. Luketar Skywalker

  VastaaPoista
 3. Jea! Boba Vader teki sen taas!

  VastaaPoista