lauantai 19. maaliskuuta 2011

Star Trek-koru

Vuonna 1987 käynnistetty Star Trek: The Next Generation - sarja oli yksi lämminhenkisimmistä scifi-jytkäytyksistä töllössä ikinä, jos meikäläiseltä kysytään. Joku maaginen juttu siinä on oltava, koska aina kun katson sitä, niin Enterprise-alus tuntuu kotoisalta kuin Finnairin "illaksi kotiin"-mainos.Kylmät väreet, vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa lämpimät, menevät kauttaaltaan nytkin, kun katsoin tuon mainospätkän. Jotenkin tuo TNG:n Enterprisen taustahumina ja värimaailma tunnelmineen kaikkineen tuo vain mieleen jonkin kotoisan ja turvallisen. Suuri osa on varmasti myös näyttelijäkaartilla. Malja heille!

Star Trek: The Next Generation - emaali-koru.
Riipuksen vuosimallia en tiedä, mutta on kyllä
varsin juhlava laite. (kuva © Suhari 2011)
Mutta se alustuksesta. Hommasinpas tuossa vuosia täyttävälle scifiä ymmärtävälle frendilleni tälläisen Trek-korun ja tempaisin samoilla postikuluilla itsellenikin yhden, ihan vain koska se oli mahdollista.

Käytin hyvän tovin aikaa napatakseni silmää miellyttävän foton korusta. Ja tadaa!

Tätä kelpaa pitää päällä juhlissa ja arkena. Nukkumaan mennessä voi harkita kahdesti tai kolmesti, että jos vaikka laittaisi sen siihen yöpöydälle.
Pakko ei tietenkään ole.

Ps. Kuvan alareunassa näkyvä army-laatta on Holy Soldier-bändin fanikamaa. Sain sen bändin yhdeltä perustajajäseneltä, basisti Andy Robbinsilta tuossa vuosia sitten, mutta se on jo toinen tarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti