keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Suharin Walkabout

Lämmintä oli. Päivällä n. 28-34 °C.

Tempaisin sitten viikon reissun Kanarialle, ja lähdin etsiskelemään itseäni. Muutamien harha-askelien jälkeen löysinkin. Auttaa kummasti, kun on tuhansien kilometrien päässä normaalista elinympäristöstään ja sen ajoittain mutkaisistakin tilanteista. Siinä saa uutta perspektiiviä elämään ja itseensäkin.

SubCatin logo on kuin meikäläisen tekemä.

Käväisin mm. Atlantin valtameren pohjassa SubCat-nimisellä sukellusveneellä. Jo se, että pystyi näkemään Atlantin pohjahiekan, oli kummastuttava kokemus. Lienen oikeassa olettaessani, että tuo oli once-in-a-lifetime -kokemus.

Viikon reissun kun tekee yksin, huomaa hyvin nopeasti, että tekemistä ei tietyn pisteen jälkeen paljoakaan ole. Itsensä kanssa kun ei voi esim. tennistä pelata ja uiminenkin käy aika tylsäksi jonkun ajan päästä.
Yritin kyllä jonkin verran tutustua samassa hotellissa oleviin turisteihin, mutta aika heikolla tuloksella. Loppujen lopuksi meikäläisen tehtäväksi jäi tosiaan se itsensä etsiminen hyvän musiikin (kiitos kestäväakkuisen MP3-soittimeni), Making Of Star Wars-kirjan ja Raamatun siivittämänä.

Tämä tällä kertaa. Ehkä myöhemmin paneudun hieman lisää tähän reissuuni.

Ps. Ainiin, uusinpa tuon blogini logonkin tuossa. Onpa hurja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti