keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Jes! Marc Singer uudessa V:ssä mukana!

Liskosarjojen scifi-aatelinen, V, teki sen taas! Kyseessä on siis tämä uusioversio jo kulttimainetta nauttivasta kasarisarjasta.
Sen lisäksi, että olemme jo useamman jakson verran saaneet nauttia alkuperäisen pahiskuningatar-Dianan (Jane Badler) seurasta, niin nyt vihdoin myös Marc Donovan oli mukana viime yönä (Suomen aikaa) esitetyssä Mother's Day-jaksossa Lars Tremontina. Alkuperäisessä sarjassahan hän oli uutistoimittaja Mike Donovan, joka pisti pahasti kampoihin V-mäisille Vierailijoille ja oli tärkeä osa vastarintaliikkeen toimia.

Toivottavasti huhut sarjan jäähyllepanosta ovat vain pahansuopaista levottomuuden lietsontaa. Viimeisimmät jaksot ovat olleet vimpan päälle tiukkaa katsottavaa. Ehdottomasti yksi kovimpia tämän hetken scifi-sarjoja.
Eikä haittaa, että mukana on jengiä niin Lostista kuin 4400:stäkin. Puhumattakaan 2000-luvun Galacticasta, joka toden teolla veti voiton kotiin.

Uus-lämmitelyistä puheenollen, Knight Rider on ehkäpä tehnyt pahimman mahalaskun. Mutta ihmekös tuo: Täydellisyyttä hipovaa originaalia on paha pestä edes nykytekniikalla. Vaikka softat olisivat kuosissa, niin sydämellisyyttä ei voi koneilla tuottaa.

Tässä vielä näyte 2-kauden esittelystä niille kohtalon kolhimille, jotka eivät ole nähneet tätä varsin toimivaa uus-versiointia.Tässä kaikki tältä erää. Ensi kerralla teemme mustavalko-tv:stä värillisen. Ehh!

- Suhari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti